La commemoració del Dia Internacional de les Dones és una crida a l’acció per a tothom, independentment del gènere, per unir-se en la lluita contra la desigualtat i treballar per un món on totes les persones puguem gaudir de drets i oportunitats iguals.

Ja tenim a punt la programació del Dia Internacional de les Dones que se celebra el 8 de març. Es tracta d’una sèrie d’activitats de conscienciació i reivindicatives que s’allargaran tot el mes de març i que podreu trobar al web municipal. Us animo encaridament que consulteu el programa i participeu en totes aquelles que siguin del vostre interès.

I és que el Dia Internacional de les Dones no només és una oportunitat per reconèixer les fites assolides en matèria d’igualtat, sinó també per continuar manifestant-nos contra la desigualtat de gènere que encara impera en molts àmbits de la societat.

Encara avui, les dones en moltes parts del món ens enfrontem a discriminació, violència i injustícies basades en el nostre gènere. El 8 de març és una ocasió per elevar les veus de les dones, posar en relleu les nostres lluites i exigir canvis significatius per assolir una societat més justa i equitativa.

Aquest dia també serveix com a recordatori dels reptes pendents i les àrees on encara queda molt per fer. És un moment per avaluar críticament els progressos realitzats i identificar les bretxes persistents en matèria d’igualtat de gènere. Cal continuar pressionant per polítiques i pràctiques que promoguin la igualtat de gènere en àmbits com l’educació, l’ocupació, la salut i la participació política.

La commemoració del Dia Internacional de les Dones és una crida a l’acció per a tothom, independentment del gènere, per unir-se en la lluita contra la desigualtat i treballar per un món on totes les persones puguem gaudir de drets i oportunitats iguals. Només mitjançant l’acció col·lectiva podrem fer realitat aquesta visió.

Som-hi!