Per al nostre Ajuntament continua sent una prioritat activar totes les vies que ens permetin mantenir un diàleg obert amb la ciutadania

 

Fent un balanç de final de curs sobre el desenvolupament de diferents serveis municipals, és de justícia també fer una mica de reflexió sobre aquest espai, sobre l’Alcaldia Oberta. En primer lloc i abans d’entrar en qualsevol altra consideració m’agradaria fer arribar el meu agraïment a totes aquelles persones que llegeixen les reflexions que aquí vaig deixant i a aquelles que també em fan arribar els seus comentaris a través de l’apartat de contacte. Ja sigui per exposar una queixa o per fer arribar una felicitació, us mou, com a mi mateixa, la preocupació i l’estima per Begues, i això us converteix en un dels principals actius amb els que comptem com a municipi.

Al llarg dels darrers mesos hem pogut constatar, a més, un creixement en aquest interès. El més evident ha estat en el nombre de visites rebudes pels diferents textos publicats. Així, si fa un any se situaven aproximadament entre les 400 i les 600, a dia d’avui es troben entre les 600 i les 1.000 visites per entrada. Aquesta és una dada que ens parla ben clarament de l’interès dels beguetans i beguetanes per la gestió del municipi.

A la nostra vila existeix una important voluntat de saber de quina manera es prenen les decisions que ens afecten a tots i a totes i quines són les línies d’actuació que marquem les persones encarregades del govern municipal.

M’agrada pensar que aquesta és una inquietud que hem ajudat a desenvolupar i que hem promogut des del mateix Ajuntament de Begues. Al llarg dels darrers anys hem treballat intensament a acostar el treball que desenvolupem a la població i a obrir tots els canals possibles per conèixer les necessitats reals de la ciutadania.

A més d’establir aquest espai de contacte directe amb l’alcaldia, hem desenvolupat una major presència a les xarxes socials, s’ha renovat el web municipal i continuem treballant en la implantació de la gestió electrònica. Ens agrada el treball a peu de carrer. Aquelles persones que s’apropen a mi o a qualsevol dels regidors o regidores sap que sempre estem oberts a escoltar i a donar respostes. Però avui en dia disposem d’eines que ens permeten anar més enllà i hem de saber també extreure’n tot el profit.

Gràcies a serveis com aquesta mateixa pàgina podem dir que les portes de l’Ajuntament estan permanentment obertes. És casa vostra.