El municipi ja ha posat en marxa bona part de les activitats que ens acompanyaran al llarg del curs

 

Tot just acabem l’estiu i donem la benvinguda a la tardor i Begues recupera el seu ritme habitual. En la superfície, mirant els nostres carrers, podria semblar que es tracta d’un ritme lent i pausat. Però no ens enganyem, per sota de tota aquesta calma que respirem a l’ambient trobem una activitat intensa i rica. Aquests dies els infants i joves tornen a les classes, però també és el tret de sortida de l’ampli ventall formatiu amb el que compta el municipi o de la temporada esportiva per als clubs que porten el nom de Begues a les seves samarretes.

El nostre poble compta amb una activitat que és impròpia d’una localitat que no arriba als 7.000 habitants. Activitats musicals de nivell, proves esportives que atreuen nombrosos visitants, una estreta relació amb les arts plàstiques i un llarg etcètera formen part de l’agenda habitual amb la que comptem. És possible que ens haguem acostumat a que sigui així, però si prenem la distància per a valorar-ho, no deixa de ser un fet ben sorprenent.

Molts municipis que viuen en una realitat geogràfica similar no han sabut desenvolupar tot aquest potencial.

Sigui com sigui, per fer possible que curs rere curs continuem disposant d’aquest ventall de propostes, és necessari una única cosa: la participació del major nombre possible de persones. La demanda genera l’oferta. Per aquest motiu us convido a viure activament Begues. Sigueu curiosos i descobriu nous interessos. Així és com podrem mantenir el motor del nostre municipi a ple rendiment.