A Begues podem gaudir de manera habitual i periòdica de disciplines artístiques com el teatre o les arts plàstiques

 

Aquest dissabte té lloc la primera de les representacions de la nova temporada del Teatre El Goula. En aquest cas es tracta de l’obra “Només una vegada” de Marta Buchaca que posaran en escena Anna Alarcón, Maria Pau Pigem i Bernat Quintana, una proposta que compta amb tots els atractius per a oferir-nos novament una gran vetllada de teatre al municipi. I el que potser és encara més important és que al llarg dels propers mesos podrem tornar a gaudir de propostes culturals de qualitat al teatre de Begues. Poesia, música i mes activitats teatrals ompliran la programació del Goula en aquest inici d’any.

L’inici d’aquesta programació coincideix en el temps amb la posada en marxa de la cinquena edició del programa “Un pont d’art vigent” que desenvolupen de manera conjunta l’Ajuntament de Begues i el Centre Experimental de les Arts Vallgrassa. Aquesta iniciativa, esplèndidament capitanejada per Jordi Aligué, permet que podem gaudir al llarg de tot l’any d’artistes consagrats o emergents de les arts plàstiques. En aquest cas la sèrie de dibuixos de Pep Fajardo “Papers botànics” és la mostra escollida dins d’aquest projecte per a ocupar aquests dies l’Espai Expositiu Lina Font del Centre Cívic El Roure.

Precisament aquest cinquè aniversari del projecte “Un pont d’art vigent” ens convida a mirar enrere i a valorar com ha crescut al llarg dels darrers anys l’activitat cultural a la nostra vila. Si només cinc anys enrere ens haguessin garantit que tindríem una programació d’arts escèniques i plàstiques assentada i periòdica probablement moltes persones s’haurien sorprès. Però, passat aquest temps, és una realitat que no cal sortir de Begues per a gaudir puntualment d’exposicions o de teatre de qualitat.

Aquesta era una de les fites que ens havíem proposat al llarg d’aquesta legislatura i que, ara que en veiem el final, podem donar per aconseguida. A Begues comptem amb una programació cultural rica i variada. I el que és fins i tot igual d’important: també som un públic que gaudeix i participa. S’alça el teló de la temporada, no hi podeu faltar!