L’arribada del setembre suposa també l’inici de la nova temporada del Teatre El Goula

 

Un dels principals objectius que perseguia la creació del Centre Cívic El Roure era posar a disposició de tots els beguetans i beguetanes una programació cultural estable, variada i de qualitat. Aquelles persones que coneguin, ni que sigui mínimament, el món de la gestió cultural, coincidiran amb mi en que aquest és un repte excepcional per a una població de les nostres característiques i capacitats.

En tot cas, aquí ens trobem novament. Arriba el setembre i el Teatre El Goula ja està disposat per tal d’iniciar una nova temporada d’espectacles. No ho farà, a més, de qualsevol manera. Tindrem la sort de ser l’escenari en el qual es representi per primera vegada l’obra “Quina feinada!” adaptada per Ventura Pons i interpretada per Roger Pera. És tot un orgull ser el primer municipi que podrà veure aquest muntatge.

No voldria deixar d’agrair la generositat d’en Roger que, després de visitar el nostre municipi amb motiu del cinefòrum del Pla de Prevenció d’Addiccions, es va comprometre a estrenar la seva propera obra a Begues. Estic segura que el públic beguetà sabrà correspondre amb escreix a aquest gest.

Aquest serà el primer plat d’un menú que fins al desembre ens permetrà gaudir també amb “El secret de la Lloll” o amb dues obres que portarà a escena la companyia local SpaiDart. El teatre estarà d’aquesta manera ben viu a la nostra programació cultural per als propers mesos.

Més enllà del teatre, podrem continuar gaudint aquest curs de diferents propostes artístiques sense sortir de la nostra vila. La música, les arts plàstiques o la literatura estan molt presents en el nostre dia a dia. Podem afirmar així sense por a equivocar-nos que al nostre poble tenim un accés a l’art de qualitat en totes les seves formes i expressions.