Des de l’Ajuntament volem que cada dia siguin més els beneficis a l’abast dels nostres joves

 

Avui presentem el Carnet Jove de Begues, una iniciativa municipal que ofereix a la persones entre 14 i 25 anys del nostra municipi tota una sèrie d’avantatges en els serveis municipals i als establiments comercials que hi participen. Amb la jornada lúdica i festiva amb la què celebrarem la presentació aquest vespre, volem convidar als joves de la vila a conèixer aquesta nova eina i a començar a fer-la seva.

Des de l’Ajuntament ens sentim molt orgullosos de la proposta. En primer lloc perquè aporta als joves una via per a conèixer millor què pot oferir-los el municipi. Però, a més, és una invitació al nostre comerç a pensar d’una manera més específica en les necessitats d’aquesta part de la població tant important en el nostre present i per al nostre futur.

A través d’aquesta actuació pretenem crear una comunitat en xarxa i establir nous canals de participació i comunicació; aspirem a impulsar el comerç local i a promocionar allò que ens ofereix i, finalment, volem afavorir l’emprenedoria jove i facilitar la seva implicació a la vida social i cultural.

Crec que el Carnet Jove de Begues és un projecte perfecte per a aconseguir aquests objectius i per a aplegar en un mateix espai l’oferta comercial del municipi i les inquietuds i interessos del nostre jovent.

Voldria aprofitar doncs aquest espai per a animar els joves a fer-se amb aquest carnet i a utilitzar-lo. Segur que us sorprèn descobrir tot el que Begues té per a oferir-vos. I al teixit comercial voldria convidar-lo a sumar-se a la proposta buscant els productes i serveis que puguin ser de l’interès d’aquest col·lectiu.

Amb la participació de tots i de totes ajudarem a crear una comunitat encara més cohesionada i propera.