La celebració de la festa coincideix amb una nova relaxació de les restriccions relacionades amb la pandèmia

 

Pas a pas ens tornem a retrobar amb la vida que teníem abans del març del 2020. Anem guanyant espais que havíem cedit i rutines que gràcies al procés de vacunació i a l’evolució dels paràmetres sanitaris podem reprendre. Aquest és el cas de la Festa del Most de la qual podrem gaudir aquest cap de setmana amb un seguit d’activitats que lliguen en un mateix esdeveniment tradició i gastronomia.

Es dona la circumstància que la festa arriba juntament amb una reducció de les restriccions existents per la pandèmia que, pràcticament, ens retorna a la normalitat social. No se m’acut una manera millor d’obrir-nos a aquesta nova etapa i vull convidar-vos a que participeu d’una celebració en què podrem trobar una desena d’establiments locals al tast de vins i mostra gastronòmica. Així, a més de poder gaudir de la cita tindrem la possibilitat de mostrar novament el nostre suport a un sector tan castigat per l’aparició de la COVID-19 com ha estat i és el de la restauració.

Vull en tot cas recordar que aquesta supressió de restriccions no significa que hagi desaparegut la pandèmia. Hem de continuar sent prudents i hem de seguir les recomanacions que se’ns fan des de les administracions responsables. Des del primer moment hem estat conscients que el camí per recórrer era llarg. No val la pena fallar ara que ja estem encarant la recta final.

Celebrem, doncs, amb la Festa del Most el retrobament amb els veïns i les veïnes, les nostres tradicions i el nostre passat, l’empenta de la restauració local i la voluntat de deixar enrere, dia a dia, la pandèmia. No hi podeu faltar.