Properament des de l’Ajuntament de Begues farem arribar 10.000 mascaretes a totes les llars del municipi

 

Aquesta setmana moltes persones han tornat al seus llocs de treball. I hem de pensar que al llarg dels propers dies continuaran rebaixant-se les restriccions a la mobilitat que hem hagut d’assumir per a poder fer front al coronavirus SARS-CoV-2. Des de l’Ajuntament de Begues volem prendre les mesures possibles per tal que aquesta flexibilització del confinament sigui el més segura possible.

El primer missatge que vull transmetre al respecte és que totes aquelles persones que puguin continuar a les seves llars, ho facin. Hem de ser insistents en aquesta idea mentre no tinguem una resposta a la COVID-19 en forma de vacuna o medicament. Em reitero novament i ho continuaré fent: si ens quedem a casa excepte quan sigui imprescindible sortir, estarem protegint-nos però també salvant vides. El contacte entre persones és l’element essencial per transmetre la malaltia.

En tot cas, davant de la nova etapa que sembla que tenim a tocar, hem pres la decisió de fer arribar a totes les llars beguetanes al llarg dels propers dies 10.000 mascaretes fetes per les persones voluntàries de Mascaretes Solidàries a Begues, apostant així per promoure la xarxa de solidaritat de la que disposem al municipi. Es tracta d’un element que heu de prendre com a un complement a la resta de mesures de protecció a seguir ja que heu de tenir en compte que són mascaretes de cotó, no de tipus sanitari. Us vull recomanar que les feu servir, seguint les indicacions oportunes, per a quan hagueu d’estar en algun espai públic.

Com a administració prenem totes les mesures que estan a les nostres mans fent acomplir les restriccions en la mobilitat, posant a l’abast aquests sistemes de protecció o amb la desinfecció d’espais públics, per exemple. Però cal recordar un cop més que la pandèmia ens exigeix una responsabilitat individual a tots i cadascun de nosaltres. Per acabar amb ella és necessari que ens mantinguem dins de les mesures establertes i que actuem pensant tant en nosaltres com en els demés. Seguim en la batalla. Mantinguem-nos ferms!