Aquest Sant Jordi, celebrem a Begues una sèrie d’activitats lúdiques i culturals que travessen generacions i ens enriqueixen com a poble.

Diumenge celebrarem, un any més, la diada de Sant Jordi amb les tradicionals parades de venda de llibres i roses al passeig de l’Església. En caure en dia festiu, espero i desitjo que enguany sigui encara més un esclat d’alegria, amor i tradicions compartides. Una jornada per trobar-nos i dedicar-nos l’afecte que ens mereixem com a poble.

A Begues, la celebració no es limitarà a diumenge. Avui mateix, l’alumnat de les escoles del municipi ja han assistit a una representació de la llegenda de Sant Jordi a càrrec de les persones grans de l’Espai Nou, una activitat que uneix dues generacions molt allunyades, però que les vincula d’una manera especial com és la transmissió de les tradicions més nostres.

I també avui no em puc oblidar de l’onzena edició de la Revetlla a la Biblioteca La Ginesta, una altra activitat que uneix diverses generacions de beguetans i beguetanes i, a més, compta amb la participació de diverses entitats del poble per compartir la cultura.

Per demà dissabte i demà passat diumenge, us convido a participar de la resta d’activitats programades, entre les quals podreu trobar des de ballades de sardanes gràcies al Grup Sardanista de Begues, fins al recital poeticomusical a càrrec de la Coral Montau o la lectura de textos eròtics de la mà de la Font de Poemes, entre altres.

No voldria deixar d’esmentar el programa en directe que realitzarà Ràdio Begues diumenge des del passeig de l’Església, ni la taula que trobareu dissabte al mateix escenari on escriptors i escriptores de Begues vendran i signaran llibres. Es tracta de dos exemples clars de què la cultura local és ben viva.

Que passeu un gran Sant Jordi, ple de llibres, roses i amor!