Tant si us trobeu de vacances com si esteu treballant, m’agradaria convidar-vos a aprofitar l’oportunitat que ens atorguen aquestes festes d’estiu de Begues Parc i la invitació que la seva associació veïnal trasllada a tot el poble

Ja he dit en més d’una ocasió (i no fa pas gaire temps) que Begues és un excel·lent indret per passar les vacances. Si ets de fora del municipi o si hi vius tot l’any, sempre és un plaer gaudir dels nostre entorn natural privilegiat, el qual ens converteix en un oasi de pau a tocar d’una gran urbs i la seva àrea metropolitana.

Durant l’agost, el nostre poble s’asserena, es contagia d’aquell ritme lent dels moments de descans i de desconnexió. Tant si ets de fora com resident, és un bon moment per esprémer l’essència del nostre patrimoni històric i cultural. I també és una bona ocasió per copsar el caràcter dels nostres barris i de la seva gent.

En aquest sentit, a Begues, en ple agost, tenim una oportunitat especial: les festes d’estiu de Begues Parc. Ja fa una bona colla d’anys que l’associació de veïns i veïnes d’aquesta urbanització organitzen un esdeveniment al qual conviden tota la població a prendre-hi part. Unes festes que comencen avui i que s’allargaran fins diumenge.

Al llarg d’aquests tres dies trobarem des de barbacoes o sardinades populars fins a jocs infantils, bingo, ball country i, sobretot, molta música. Quan encara tenim fresc el record de la passada Festa Major, ara podem gaudir d’un altre esdeveniment festiu que té com a escenari l’espai públic, cosa que significa una gran ocasió per a la trobada entre comunitat que conforma Begues Parc i el conjunt de veïns i veïnes de la resta del poble.

Tant si us trobeu de vacances com si esteu treballant, m’agradaria convidar-vos a aprofitar l’oportunitat que ens atorguen aquestes festes d’estiu i la invitació que la seva associació veïnal trasllada a tot el poble. Gaudim de l’estiu i fem comunitat!