La celebració de la Begues Shopping Night ens torna a oferir la millor excusa per tal d’apropar-nos al teixit comercial de la nostra vila

 

Un dels principals pilars del nostre poble són els comerços. Aquesta és una realitat de la què molt sovint podem no ser prou conscients. Les botigues, els bars i restaurants o la resta d’establiments que ens ofereixen tot tipus de serveis, són un element fonamental per a viure a Begues. Per una banda ens donen la possibilitat de disposar de tot allò que podem necessitar en el nostre dia a dia. Però, a més, són una font de creació de llocs de treball i de creació de riquesa per al municipi.

Al llarg dels darrers anys, des de l’Ajuntament, hem treballat i continuem treballant per tal de donar suport al nostre teixit comercial. Sabem que, per tots els motius exposats, mentre més forts siguin els nostres comerços, més forts serem també com a població. Fruit d’aquesta col·laboració, aquest divendres a la nit torna la Begues Shopping Night, una oportunitat per tal de comprar fora de l’horari habitual i gaudint, a més, de promocions, ofertes i descomptes.

A partir de les set del vespre i fins a la mitjanit podrem continuar comprant amb les activitats paral·leles que es duran a terme en una jornada que serà principalment lúdica. Us voldria convidar a participar d’ella, no només per mostrar el nostre suport al comerç local i de proximitat, sinó perquè estic totalment segura de que descobrireu molt més del que us espereu a les nostres botigues.

Els botiguers i les botigueres de Begues tenen un valor afegit que difícilment podrem trobar en d’altres punts de venda. Per una banda són les persones que millor ens poden conèixer, que ens poden oferir el tracte més proper i personalitzat. Però, a més, són venedors i venedores especialitzats en els seus productes, en molts casos, amb molts anys de coneixement i experiència. Ningú millor sap què volem i ningú millor ens pot oferir la millor proposta.

Aprofitem que el bon temps ens convida a gaudir dels carrers i dels espais públics i fem, entre tots i totes, que aquesta nit del comerç local torni a ser tot un èxit.