La inauguració del camp de rugbi incrementa les possibilitats, ja de per sí àmplies, de practicar esport al municipi

 

Recentment s’inaugurava a Begues el camp de rugbi. L’empenta de les persones que formen part del Begues Rugby Club ens esperonava per tal que des de l’Ajuntament s’adaptés el camp municipal d’esports per permetre també aquesta pràctica esportiva. D’aquesta manera conviuran en un mateix espai aquesta disciplina de recent implantació amb el futbol. Voldria, així mateix, aprofitar per destacar la bona voluntat mostrada des del club de futbol local en tot moment a l’hora de compartir aquest espai.

Independentment del coneixement que tinguem del rugbi hem de valorar aquesta notícia com a excel·lent ja que, al cap i a la fi, el que suposa és que s’amplia l’oferta per a l’activitat física a la nostra vila. En aquest sentit, i tenint en compta el nombre de persones que hi vivim, crec que podem estar molt satisfets amb les diferents activitats esportives que tenim al nostre abast a Begues.

A les entitats i associacions que, com és habitual, són un dels principals motors, sumem també l’esforç municipal per disposar d’unes instal·lacions que estiguin a l’alçada de les necessitats de la població. Així ja comptem amb un projecte per crear uns nous vestidors al camp d’esports al que sumem els treballs que periòdicament duem a terme per millorar el servei que ofereixen d’altres espais, com el poliesportiu.

La voluntat última és ajudar a fer de l’activitat física un hàbit més, integrat en el dia a dia del major nombre de beguetans i beguetanes possible. Per una banda en l’esport trobem una font de salut i de creixement personal. Però també, en el cas dels més joves, és una eina d’educació i formació excepcional. L’esport permet familiaritzar-se amb el treball en equip, potencia l’esforç i la superació personal o ensenya a fer front a les victòries i a les derrotes. És, indubtablement, una font de valors i d’aprenentatge.

Voldria convidar-vos, amb l’arribada del setembre, a apropar-vos i conèixer tota aquesta oferta d’activitat física. En ella es resumeixen tres conceptes que tots volem associar a Begues: salut, qualitat de vida i valors.