L’arribada de l’agost suposa un canvi en les nostres rutines, però no el final de l’activitat al municipi

 

Entrem a l’agost, un mes diferent dins de tot l’any. Aquests dies els municipis tenen una menor presència de persones, la qual cosa no significa en cap cas que l’activitat municipal s’aturi o desaparegui. D’una banda aquestes són dates que s’aprofiten per a realitzar actuacions als espais públics que durant la resta de l’any suposarien més molèsties. De la mateixa manera l’Ajuntament continua desenvolupant projectes i mantenint la seva activitat a la major part de les àrees que composen l’administració. Però, a més, a Begues mantenim una activitat cultural i lúdica que és important destacar.

Aquests dies també podem o hem pogut gaudir amb la música que ens apropa el Begues Jazz Camp, amb els divendres d’història que ens proposa el Col·lectiu per la Investigació de la Prehistòria i l’Arqueologia del Garraf-Ordal (CIPAG), del Mercat d’Artesania de diumenge o amb el curs de barrancs que ofereix el Centre Excursionista de Begues. Com podeu veure es tracta d’activitats ben diferents entre elles i que són un bon exemple de la diversitat de propostes que trobem de manera habitual a la nostra agenda.

Fer vacances sempre és una bona notícia, especialment quan venen acompanyades d’un viatge que ens trenqui les rutines. Però aquelles persones que aquests dies es troben encara a la nostra vila, tenen la possibilitat de gaudir de diferents activitats. Tenim la sort de poder viure en un municipi del qual podem gaudir tot l’any. No oblidem que durant molt de temps el nostre va ser un poble d’estiueig gràcies al seu patrimoni natural i cultural. Encara avui tenim aquest entorn privilegiat. És difícil sentir-se atrapat a Begues. Per això, tant si aquests dies deixeu la nostra vila o us quedeu, de ben segur que tindreu també la possibilitat de trobar descans i entreteniment.

Begues no s’adorm, ni quan la calor es fa més intensa. Gaudiu del municipi. Està obert els 365 dies de l’any.