Tot i el que s’ha assolit en els darrers anys, des del consistori no ens conformem i continuem reclamant noves millores

 

Recentment hem fet una passa més en les nostres reivindicacions pel que fa al transport públic al municipi amb la possibilitat de tramitar des de Begues la Targeta Rosa. Estem molt contents d’aquest primer pas que ens ajuda a continuar avançant envers el model de transport públic que aspirem a poder gaudir al nostre municipi.

Aquest passat dimarts he tingut una oportunitat immillorable de tractar sobre aquest model en la reunió que mantenia amb la directora general de Transports i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Mercè Rius. A més de posar sobre la taula la voluntat municipal de que es pugui disposar a Begues de tots els títols de transport i que aquests es puguin fer servir a les zones 1 i 2, tornàvem a demanar un cop més un increment en la freqüència de pas dels autobusos de la línia 902 de la qual és titular la Generalitat. Vull destacar la bona voluntat mostrada per la directora general i el seu compromís en l’elaboració d’un informe que reculli les possibilitats de millora.

Soc conscient que en els darrers anys s’han fet grans avenços, per exemple, amb un increment del 40% en el nombre d’autobusos que tenim a la nostra disposició. Però des de Begues considerem que l’actual situació encara està lluny de les nostres necessitats. És per aquest motiu que les diferents fites assolides, com la implantació de la tarifa plana metropolitana, tot i ser valorades molt positivament no han acabat d’acomplir amb les nostres exigències, per la qual cosa hem mantingut el nivell de negociacions, reunions i treball que ens ha portat fins a aquí.

Tinc un compromís personal amb la qüestió del transport des del moment en que arribava a l’Alcaldia i, en aquests anys, ha estat una prioritat sempre present i ho continuarà sent. No he deixat de trucar a totes les portes ni de parlar i negociar amb les administracions per a que assolim les millores a les quals aspirem. I podeu comptar que així continuarà sent.