Seré l’alcaldessa de tots els beguetans i beguetanes, seré al vostre costat juntament amb tot el govern municipal. És un honor poder tornar a exercir aquesta responsabilitat, que afronto amb tota la il·lusió i responsabilitat.

No existeix honor més gran que el de servir el teu poble, el lloc on vas néixer i on han crescut els teus fills. El poble dels meus avis i el que els meus pares em van ensenyar a estimar. I jo, dissabte passat, vaig assolir de nou aquest honor en ser reelegida alcaldessa de Begues.

Per això, avui vull fer un agraïment a tota les persones que el 28 de maig em va donar el seu suport a les urnes. I també a aquells regidors i regidores que van dipositar la confiança del seu vot en la meva candidatura per tornar a ser l’alcaldessa del poble.

Hem conformat un govern municipal de mirada ampla, il·lusionat, compromès i estable, reflex d’una gran majoria electoral: la que sumen la primera i segona forces polítiques del poble: Junts per Begues i el Partit dels Socialistes de Catalunya. Gràcies a totes dues formacions per la confiança i ens posem a treballar des del minut 1 pel bé del poble.

Sempre he entès la política com un servei a la comunitat, com una possibilitat de millorar la societat en general, però també el dia a dia de la nostra gent. I, per assolir-ho, ens cal la col·laboració de tothom, independentment de la cadira que ocupem en el Ple municipal.

Per això em comprometo a buscar el bé comú per sobre de qualsevol altra cosa. Busquem els consensos i els acords per fer política en majúscules, aquella que fa possible les coses que ajuden la nostra gent, la que transforma la societat i comporta millores col·lectives.

Seré l’alcaldessa de tots els beguetans i beguetanes, seré al vostre costat juntament amb tot el govern municipal. Ens trobareu per donar resposta als problemes, a les necessitats i a les demandes que sorgeixin els pròxims quatre anys. Treballarem per vosaltres des dels despatxos, a les reunions i en els actes públics. Us escoltarem al carrer, a l’altra banda del telèfon i al correu electrònic.

Gràcies de nou per deixar-me encapçalar el projecte de construcció del Begues del futur. Un Begues sense línies d’alta tensió que travessin el municipi, amb un espai públic digne i respectuós amb les diferents formes de mobilitat, i amb habitatge assequible per als nostres joves. Un Begues, en definitiva, on faci goig viure. Per a vosaltres i per a les generacions futures.