Obrim una nova etapa per seguir dibuixant el Begues que volem i mereixem, combinant experiència i noves il·lusions, amb un ampli espectre de punts de vista.

El nou govern municipal ja ha començat a caminar. I a treballar. Pocs dies després de la meva investidura com a alcaldessa, vaig signar la delegació de competències en els meus companys i companyes de govern, el que anomenem el cartipàs municipal. D’aquesta manera establim l’estructura que adopta el nou govern de Begues per als pròxims quatre anys, amb l’objectiu de treballar de forma eficient, al servei de la ciutadania i dels projectes que haurem d’impulsar al llarg d’aquests quatre anys.

Amb aquesta nova estructura de govern volem donar un nou impuls al conjunt de serveis adreçats a les persones, el benestar comunitari i l’acció social, a més de reforçar tot l’àmbit de polítiques de manteniment i millora de l’espai públic i de mobilitat urbana.

Hem creat una nova àrea de Convivència i Seguretat, amb les noves regidories de Civisme i de Protecció i Benestar animal. Hem de treballar pel benestar comú i per posar al centre de la nostra acció el civisme i la bona convivència ciutadana. Les polítiques de promoció del comerç, el turisme, l’economia i el treball s’uneixen sota una sola direcció, amb tota l’empenta per generar una etapa de desenvolupament econòmic sostenible i reforçar el potencial turístic del poble. També s’agrupa en un sol àmbit d’actuació el conjunt de polítiques en matèria de Cultura, Joventut i Esports, vertebrant l’activitat social i ciutadana de Begues.

Es tracta, us ho puc assegurar, d’un equip de govern amb moltíssimes ganes de treballar per la ciutadania de Begues. Per aquest motiu, ja estem començant a dissenyar les línies mestres del Programa d’Actuació Municipal (PAM), els projectes que desenvoluparem per al municipi fins al 2027 i que volem presentar a principis de la tardor.

Obrim una nova etapa per seguir dibuixant el Begues que volem i mereixem, combinant experiència i noves il·lusions, amb un ampli espectre de punts de vista. Estic convençuda que estarem a l’alçada de la qualitat que la ciutadania exigeix del seu govern, el de tots i totes. Treballant  per un poble encara més acollidor, més respectuós amb el medi ambient, més amable amb les persones i, sobretot, que ens faci sentir l’orgull de viure-hi.