La creació de riquesa i d’ocupació passa, necessàriament, per la fortalesa de les nostres empreses

 

Entendre les polítiques d’ocupació com aquelles que es dirigeixen de manera exclusiva a les persones que no tenen feina és centrar-se en la meitat del problema. És cert que formar a les persones de Begues per tal de que puguin destacar en una selecció de personal és important. Però no ho és menys incentivar a les empreses i emprenedors amb els que comptem al municipi per millorar i ser més competitives. Mentre més fort sigui el nostre teixit empresarial, més oportunitats d’ocupació es podran oferir als beguetans i beguetanes.

D’aquesta manera d’entendre la qüestió neixen els cursos que recentment ha posat en marxa l’Ajuntament i que s’orienten a ajudar a millorar els nostres empresaris en les tècniques de màrqueting digital.

Avui en dia no és únicament important tenir un bon producte o oferir un bon servei. En el món en el que vivim és fonamental també saber com fer servir les noves tecnologies per tal de donar-nos a conèixer. Els recursos que trobem a Internet són una oportunitat per tal d’impulsar la nostra marca i aquesta és una realitat a la que moltes persones que es dediquen als negocis encara no s’han acostumat prou. Per això des del consistori volem oferir un impuls a les nostres empreses i emprenedors. No podem córrer el risc de quedar-nos enrere.

M’agradaria destacar també l’activitat que serà el punt i final al programa. Al mes de juny, i un cop realitzades totes les formacions que conformen la iniciativa, tindrà lloc una trobada de professionals, empreses i entitats implicades amb el futur empresarial de Begues. La voluntat és que totes elles puguin compartir les seves experiències i enfortir-se mútuament. No només aspirem a comptar amb un teixit empresarial preparat per als reptes de l’actual mercat. Volem també un teixit empresarial que sigui col·laboratiu i fort. Aconseguir-ho serà, sens dubte, un benefici per a totes cadascuna de les persones que vivim aquí.