Amb l’encesa de l’enllumenat nadalenc d’avui, donem el tret de sortida a la celebració de l’època més màgica de l’any’

L’arribada de les celebracions nadalenques és un moment esperat per grans i menuts, i també pel nostre Ajuntament. Enguany, deixem enrere definitivament les restriccions sanitàries que han caracteritzat els dos darrers nadals i encetem uns dies en els quals acollirem família i amistats a les nostres llars. Aquesta és una celebració tant familiar com participativa, tant privada com pública; des del consistori, sabem que juguem un paper important per tal d’aconseguir que tota la nostra població gaudeixi d’aquestes dates tan especials.

Amb l’acte d’avui, Begues enceta oficialment Nadal al passeig de l’Església, amb activitats i el taller de desitjos per a infants a partir de les 17.30 hores, previs a l’encesa de l’enllumenat a les 18 hores. Després de l’arribada definitiva de les festes nadalenques, tenim per davant unes setmanes per gaudir de la companyia dels nostres éssers estimats i de la nostra comunitat.

Són dates en les quals tornarem a promoure el comerç beguetà, treballant per estimular la il·lusió de la ciutadania més jove del nostre poble amb activitats com l’arribada de l’Home dels Nassos o l’esperada cavalcada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient. A més, ens retrobarem amb l’oci nadalenc amb propostes com la festa de Cap d’Any o amb la tradició de fer cagar el Tió, entre altres moltes activitats.

Recordem que Nadal és una celebració no només amb una cara; des de l’Ajuntament us convidem a fruir d’aquestes dates tan especials des del vessant festiu, tradicional, infantil o comercial. S’espera la nostra gran participació, la qual —n’estic convençuda— tornarà a omplir d’il·lusió les llars, els carrers i les places de Begues.