De nou, donem suport als establiments locals durant les celebracions nadalenques

Un dels pilars sobre els quals es fonamenta la fortalesa del nostre poble és la restauració i els comerços locals; ens proveeixen de productes de qualitat, generen llocs de treball i ens proporcionen serveis que ens faciliten el dia a dia i que ens fan créixer com a comunitat. En definitiva, el teixit comercial beguetà omple de vida els nostres carrers i places.

Amb l’arribada de les dates nadalenques, des de l’Ajuntament volem continuar impulsant aquest sector posant en marxa una campanya de Nadal a tots els establiments locals. D’aquesta manera, posem en circulació 12.000 euros que revertiran en el mateix comerç local, en forma de vals de compra en mans de la clientela. Una actuació amb la que hi guanya tothom: clientela i comerciants. Hi guanya el poble. A més, comptarem amb espectacles d’animació, tallers i demostracions perquè tinguem l’oportunitat de gaudir de l’escalf de Nadal a la nostra vila.

Només em queda animar-vos que aprofiteu aquesta oportunitat. Apropeu-vos als nostres comerços, participeu en construir el poble que volem ser i, com no pot ser d’una altra manera, gaudiu dels espais del municipi.