Avui divendres podem tornar a participar de la Nit de Comerç per tal de constatar la capacitat del teixit comercial local

 

Al llarg dels darrers anys des de l’Ajuntament de Begues hem treballat per tal de subratllar algunes de les principals virtuts que ens ofereixen les botigues del nostre poble com poden ser el coneixement que tenen dels seus productes i de la seva clientela, la proximitat que ens ofereixen i la seva diversitat. Campanyes com la dels rasques de Nadal o la Nit de Comerç que celebrem avui divendres, són propostes que ens ajuden a mostrar el valor del nostre teixit comercial.

El petit comerç és un dels principals motors de la vida social i econòmica d’un poble. Al voltant d’aquests establiments es genera bona part de la vida al carrer. A prop seu coincidim els veïns i veïnes i establim els llaços que ens fan ser la comunitat que som. Però a més, són una font de creació de llocs de treball dins del nostre municipi i contribueixen directament a l’economia local. De la mateixa manera que els pobles necessiten escoles, places o parcs, també necessitem botigues per ser qui som.

Aquesta activitat arriba a més amb un valor afegit. El bon temps és la millor excusa per a gaudir dels nostres espais públics. A Begues podem estar molt bé a casa nostra, però també tenim molt per trobar i descobrir de portes enllà. Un dels principals objectius que busquem amb l’acció de govern és que el nostre sigui cada cop més un poble per a gaudir a peu de carrer, per a trobar-se i per a participar.

Us vull doncs animar a que aprofiteu aquesta oportunitat. Apropeu-vos als nostres comerços. Gaudiu dels espais del municipi. Participeu en construir el municipi que volem ser.