Aquests dies s’inicien ja les activitats del programa de la nostra festa gran

 

Ens trobem a les portes dels dies més intensos i més carregats d’activitats de l’any a Begues. S’apropa la nostra Festa Major, el moment en el que celebrem l’alegria de viure en el nostre poble amb propostes lúdiques, esportives i culturals per a tots els gustos i totes les edats. Un any més els espais públics del nostre poble seran l’escenari per a la música, la tradició popular, els àpats compartits o les activitats infantils per esmentar només alguns exemples.

Presentem novament un programa equilibrat i que estic totalment convençuda que ens representa a la perfecció com a municipi. Perquè al cap i a la fi les festes majors han de ser un reflex dels pobles i de les persones que hi viuen.

M’agradaria posar novament en valor la implicació de totes les persones que faran possible que per als seus veïns i veïnes aquests dies siguin de diversió i de joia. Començant pels treballadors municipals que han elaborat la programació o els que treballaran per a garantir el gaudi de la població i passant per les entitats i associacions que un cop més seran una part essencial de la festa.

Com a alcaldessa aquests són dies emocionants ja que és quan és més fàcil comprovar la capacitat d’implicació i de participació dels beguetans i beguetanes. No tinc cap dubte que un any més s’ompliran les activitats programades. En tot cas voldria fer una crida més a tots els meus veïns i veïnes. El nostre és un poble del qual ens sentim orgullosos i en què les persones que hi vivim ens sentim part d’una autèntica comunitat. Ara tenim una possibilitat immillorable de celebrar plegats qui som i on vivim . No la deixeu perdre.

Visca Begues!