Aquesta setmana vinent se celebren reunions informatives i una jornada de portes obertes per al conjunt de la ciutadania

Abans que acabi aquest 2022 està previst que es trobi ja en funcionament el centre de prestació de serveis per a la gent gran, l’equipament municipal amb dues unitats de convivència que oferiran per primera vegada un servei de residència públic al municipi, i amb un centre de serveis d’atenció diürna. Ara per ara tenim, en tot cas, la possibilitat d’apropar-nos a aquest equipament per a conèixer en primera persona les seves instal·lacions i els seus serveis a través de les dues jornades informatives i de la jornada de portes obertes que tindran lloc la setmana vinent. Serà una ocasió immillorable per a tenir una idea precisa de quina és la proposta que hem desenvolupat al llarg dels darrers anys i que ja és una realitat que tenim a tocar.

Personalment, em sento molt orgullosa de formar part de l’equip de persones que ens hem implicat en el desenvolupament d’una proposta tan esperada a la nostra població. Perquè, més enllà de satisfer uns serveis fonamentals per a garantir que els beguetans i beguetanes visquin el major temps i amb la major comoditat al seu municipi, aspira a ser referencial en el seu àmbit. Aquest serà el cas del centre de prestació de serveis. I no és una percepció que tinguem exclusivament des de Begues. La Generalitat i nombrosos ajuntaments interessats en el projecte han manifestat el seu reconeixement per un model d’atenció a la gent gran que està cridat a convertir-se en un referent en l’atenció a les seves persones grans i amb dependència.

Aquest és un equipament que posa les persones i les seves necessitats com a protagonistes del seu dia a dia. D’aquesta manera proposem unes unitats de convivència en la qual es combina l’atenció específica i propera amb la privadesa i amb tota la independència possible per a les persones usuàries. Volem que, tot i que no hi siguin a casa seva, puguin sentir també que estan en una llar. Us vull convidar a totes les veïnes i veïns, independentment de quines siguin les vostres necessitats i la vostra situació, a què visiteu el centre la setmana vinent. Us puc garantir que us sorprendrà el model de servei que proposa per la seva calidesa i proximitat a les persones que en faran ús.

Begues és un lloc magnífic en el qual viure i, mentre més i millor hi visquem, més en podrem gaudir. Ara donem una passa més per a fer-ho possible.