Aquest cap de setmana s’inicia una proposta formativa que ofereix un benefici cultural per al conjunt de la ciutadania

 

Al llarg dels propers dies el nostre poble tornarà a situar-se per mèrits propis com un espai destacat per al jazz internacional. Un cop més comptarem amb una proposta formativa que portarà a joves d’arreu del món a aprendre amb alguns dels millors músics d’aquesta disciplina musical. Molts dels intèrprets destacats del futur immediat podran dir algun dia que van passar pel nostre poble.

Si aquest fet ja és tot un orgull per a Begues, m’agradaria destacar el retorn cultural que suposa aquest campament musical per a tota la població. Aquest és un esdeveniment que es caracteritza per convidar a tots els beguetans i beguetanes a formar-ne part amb els concerts que ofereixen tant els alumnes com els professors. Crec que aquest és un fet que hem de subratllar especialment. No és tan habitual que una proposta d’aquestes característiques tingui tan present el lloc en el qual se celebra i a la gent que hi viu.

Gràcies a aquesta voluntat de fer participar al conjunt del poble del Begues Jazz Camp, al llarg dels propers dies podrem gaudir de concerts de qualitat que venen a enriquir l’àmplia proposta cultural de la que ja ens beneficiem de manera habitual. Tenim una agenda que no només és extensa, sinó que també ens ofereix propostes de caire ben diferenciat: arts plàstiques, òpera, poesia, cinema… Totes aquestes i altres manifestacions artístiques són habituals a la programació d’activitats municipal.

Aprofitem-nos doncs d’aquesta possibilitat i gaudim de totes aquestes propostes. Ens estan esperant!