Al llarg dels darrers anys s’ha fet palesa la necessitat de trobar noves vies de diàleg entre la ciutadania i les administracions.

 

Avui vivim en una societat que s’ha retrobat amb un compromís social que feia anys que no coneixíem i que probablement no s’ha vist prou acompanyada en aquesta inquietud per aquells que hem estat triats per a fer sentir la seva veu. D’aquesta preocupació per fer menys àmplia aquesta separació entre ciutadans i administracions neix aquest espai web. D’una manera virtual, i gràcies a l’ús de les tecnologies de la informació, volem que les portes de l’alcaldia del nostre ajuntament siguin accessibles i estiguin obertes les 24 hores del dia.

Per una banda aquí trobareu a partir d’avui un reflex de les línies de treball més destacades que es duen a terme des del consistori explicades, i aquesta és la meva intenció, tant des de la perspectiva dels representants i treballadors municipals que les promovem, com des del punt de vista d’aquells que en serem objecte de les mateixes. D’aquesta manera voldria fer més comprensible el treball municipal i obrir-lo a la consideració de tota la població.

No serà aquest web en tot cas un mitjà que s’expliqui en una única direcció. Aquí també em podreu fer arribar les vostres propostes, reflexions i valoracions per tal que puguem establir un diàleg obert i constructiu. Les aportacions de cada ciutadà han de ser, són i seran fonamentals per a l’Ajuntament de Begues. En aquest sentit podeu comptar amb el meu compromís personal.

Les portes estan obertes. Sigueu benvinguts.