Arriben els actes centrals de la nostra Festa Major i és el moment de gaudir-los al màxim

 

Ens trobem aquests dies de ple en la nostra Festa Major. Els carrers, les places i els equipaments són l’escenari de propostes culturals, lúdiques i esportives i els espais públics del nostre poble esdevenen el millor lloc en el que trobar la diversió. El temps acompanya i els nostres veïns i veïnes ens esperen.

Tenim poques excuses doncs per a quedar-nos a casa i no formar part d’aquesta gran festa. Aquests dies estem celebrant quelcom que és ben especial: que som part de Begues, que aquest és el nostre municipi i que ens sentim orgullosos de la comunitat que ens envolta. Personalment això és el que significa per a mi aquesta celebració.

Les festes són una part molt important del que és una població. En elles trobem condensat el treball de moltes àrees de l’Ajuntament i de les entitats i associacions amb les que comptem. Però també són la millor excusa que podem trobar per a donar-nos cita amb les persones que ens envolten en un entorn d’alegria i celebració. És magnífic saludar i estrènyer llaços amb els nostres veïns i veïnes. És quelcom que ens fa més forts i que ens uneix. I el que és més important: tenim per endavant un programa en el que de ben segur que podreu trobar un bon grapat d’activitats que us poden interessar.

No voldria deixar de fer esment en aquesta ocasió de la campanya “Fem-ho Bé, amb bé de Begues” que s’estén també a la nostra Festa Major per tal de promoure el civisme i el respecte pel medi ambient. D’aquesta manera estem treballant en la reducció de materials d’un sol ús i dels grans embalatges substituint de manera progressiva els gots de plàstic per vaixelles biodegradables o de vidre. Estic segur que tots i totes ens acompanyareu en aquest treball.

La festa ja està en marxa i us espera. Que ningú es quedi a casa!