La celebració del Begues Jazz Camp és un orgull immens. No només per contribuir a posar Begues en el mapa cultural mundial, sinó també perquè tothom es pot beneficiar d’aquesta proposta formativa.

Al llarg dels dies vinents, Begues es convertirà en el municipi de referència al món en la formació de jazz. Un cop més, i ja aniran deu anys, el nostre poble acollirà una proposta formativa que atreu joves d’arreu i que compta amb un professorat format amb els millors professionals d’aquest estil musical.

Per mi i per a la resta de la ciutadania de Begues, la celebració del Begues Jazz Camp és un orgull immens. No només per contribuir a posar Begues en el mapa cultural mundial (igual que fa el camp de treball internacional a la cova de Can Sadurní), sinó també perquè tothom es pot beneficiar d’aquesta proposta formativa.

I és que, després de les classes magistrals que tenen lloc a la casa de colònies de Can Rigol, l’alumnat ofereix concerts nocturns i gratuïts al passeig de l’Església, de manera que tothom pugui gaudir del millor jazz. Enguany, els recitals se celebraran entre el 31 de juliol i el 4 d’agost a partir de les deu de la nit.

A més, els amants d’aquest estil musical encara tindran una nova oportunitat per assaborir les notes, el swing o el beat en els concerts inaugural i de cloenda del Begues Jazz Camp. El primer serà aquest diumenge, 30 de juliol, a Can Rigol a les nou del vespre. Mentre que el de cloenda, que anirà a càrrec del professorat, serà el 5 d’agost al Teatre El Goula a la mateixa hora.

En parlar del professorat, no puc deixar d’agrair la tasca dels beguetans Jordi Rossy i Roger Mas en l’organització d’aquest esdeveniment. Gràcies a la seva tenacitat i empenta, el Begues Jazz Camp arriba a la desena edició més viu que mai, amb la il·lusió de sempre i a l’abast de tots els beguetans i les beguetanes.

Gaudiu, doncs, d’aquest Begues Jazz Camp que té un altre beguetà com a professor: el baixista Carles Benavent. Una raó més (si en calien) per no perdre’s aquest festival que omple Begues de música i bon ambient.