Més enllà dels serveis dels que disposem o dels espais que hem creat per a gaudir-los, la ciutadania de Begues compta amb un entorn natural que esdevé, un cop arriba el bon temps, el millor escenari possible per als esdeveniments esportius, socials o culturals.

 

Tot just fa uns dies que hem començat a gaudir d’una temperatura més agradable i ja tenim per endavant activitats com la segona edició de la Cursa de Muntanya aquest diumenge o, una setmana més tard, la caminada poètica protagonitzada per l’escriptor J.V. Foix. No voldria deixar d’apuntar que no serà aquesta la única activitat que tindrà com a objecte al periodista i poeta ja que, aquest mateix cap de setmana s’inaugura al Centre Experimental de les Arts Vallgrassa una mostra entorn a Foix.

Un dels objectius d’aquest Ajuntament és precisament fer del nostre entorn natural una extensió dels equipaments que ja tenim a la nostra disposició i dels que haurem de tenir properament. D’aquesta manera aconseguirem disposar d’una major varietat de propostes i dotar-les, alhora, del tret diferenciador i distintiu que ens atorga la nostra ubicació privilegiada.

Sortosament a Begues comptem amb una rica quantitat d’activitats que omplen, principalment, els nostres caps de setmana. Per fer-ho possible tenim a la nostra disposició les entitats i associacions que treballen al llarg de tot l’any desinteressadament per a fer possible que el municipi ampliï els seus horitzons culturals i esportius.

Voldria aprofitar precisament que ens trobem en aquest moment de l’any en que tot ens convida a ser més actius, a convidar-vos a conèixer de prop l’agenda d’activitats de la nostra població. Són moltes les persones que dediquen una part destacada del seu temps a la seva confecció i, per la seva varietat, estic plenament convençuda que trobareu també en ella el vostre espai.