Aquest diumenge podrem constatar la salut del nostre teixit associatiu amb la celebració de la 15a Mostra d’Entitats de Begues

Un dels indicadors que ens mostren la salut i vitalitat d’una població és l’empenta de les seves entitats. La quantitat i la capacitat de les associacions d’un municipi són un signe evident de la implicació de la seva ciutadania. Perquè, al cap i a la fi, el teixit associatiu viu de l’entusiasme i de la implicació dels veïns i veïnes d’una població.

Aquest diumenge tenim la possibilitat de constatar el bon estat de forma en el que ens trobem a Begues en l’àmbit ciutadà amb la celebració de la 15a Mostra d’Entitats. Un cop més les entitats beguetanes lluiran múscul i ens demostraran que a la nostra població tenim un ventall amplíssim d’activitats d’àmbits que van des de l’esport a la cultura popular passant per la tradició. Són moltes les persones que, des del seu compromís amb el món associatiu, dediquen una part del seu temps i dels seus esforços a què els seus veïns i veïnes podem tenir un dia a dia més ple i satisfactori. Per aquest motiu des de l’Ajuntament sentim una especial implicació amb les entitats. El treball conjunt que duem a terme és essencial en aspectes clau de la vida social, cultural o esportiva de Begues.

La Mostra d’Entitats és una oportunitat única d’apropar-nos a una quarantena d’associacions en un mateix moment i espai. En ella tenim el millor aparador possible perquè tots els veïns i veïnes podem valorar el seu treball i, el que encara és més important, perquè ens hi podem sumar. Us vull convidar que us hi apropeu, a què parleu amb les persones que les representen, a què us informeu de totes les activitats que us ofereixen i a què en formeu part.

Des de la meva experiència com a persona que també ha gaudit de les associacions en primera persona us puc garantir que per molt que vosaltres els hi doneu és molt més el que elles us aportaran.