Ajuntament i entitats hem tornat a col·laborar estretament per fer possible la programació que trobareu a les bústies i al web municipal. Gaudim la festa amb tota la gresca i les dosis necessàries de seny i responsabilitat.

La Festa Major de Begues és la màxima expressió del que significa el nostre poble. Dies en els quals tot el municipi surt al carrer i veïns i veïnes coincidim en una activitat o altra. L’objectiu de la programació que us hem preparat és, precisament, propiciar el marc de trobada perquè cadascú es faci seva la festa. La millor de les excuses per sortir a passejar, ballar, sopar a la fresca i celebrar l’arribada de l’estiu.

Una programació que evoluciona i s’adapta, no només d’acord amb les propostes de les entitats que la fan possible, sinó també tenint en compte la situació d’emergència climàtica. La sequera ens obliga a restringir les activitats que comporten un ús lúdic de l’aigua i, alhora, el risc d’incendi ens recomana extremar precaucions en les activitats amb foc.

Amb tot, Ajuntament i entitats han tornat a col·laborar estretament per fer possible la programació que trobareu a les bústies i al web municipal. Unes entitats que, en aquestes dates, despleguen el seu potencial, tot oferint als beguetans i a les beguetanes un motiu (un més) d’orgull. Gràcies, com sempre, per fer-ho possible.

Enguany trobareu activitats ben tradicionals i arrelades, combinades amb noves propostes. Un programa farcit de ball, música, cultura, tradició i esport que, n’estic convençuda, faran les delícies de beguetans i beguetanes de totes les edats.

Gaudim la festa amb tota la gresca i les dosis necessàries de seny i responsabilitat. Demostrem, un cop més, que som un poble que sap gaudir dels bons moments de forma col·lectiva, respectuosa i integradora.

Visca la Festa Major de Begues!