Aprofiteu l’alentiment dels tràfecs diaris per gaudir dels beneficis del nostre entorn natural privilegiat, un entorn que ja van descobrir els primers estiuejants de la segona meitat del segle passat, molts dels quals han fet de Begues la seva residència habitual.

Ja som a l’agost. Per a la majoria de la gent, és un mes de relaxament, de desconnexió i de ritmes lents. En definitiva, un temps de vacances. Molts dels beguetans i les beguetanes que marxaran ho faran buscant la platja o la muntanya, racons que els recordin el paradís. Però, deixeu-me dir que el paradís és a Begues.

Per a aquells i aquelles que passareu l’agost a Begues, us puc assegurar que ara és el moment de (re)descobrir les meravelles del nostre municipi. Aprofiteu l’alentiment dels tràfecs diaris per gaudir dels beneficis del nostre entorn natural privilegiat, un entorn que ja van descobrir els primers estiuejants de la segona meitat del segle passat, molts dels quals han fet de Begues la seva residència habitual.

Ara és el moment ideal per recórrer la teranyina de senders i corriols que travessen els nostres camps i boscos, de visitar aquelles estructures que es mantenen dempeus fràgilment i que ens recorden d’on venim i qui érem. Tenim un patrimoni cultural i històric que no té res a envejar a altres llocs amb més renom.

L’únic que sí que us pregaria és que, si us endinseu a la nostra natura, la cuideu, la mimeu amorosament. Respecteu la flora i la fauna, no hi llenceu brossa i respecteu les indicacions del personal forestal per tal d’evitar incendis o altres imprevistos dels quals ens hàgim de lamentar. El bosc és una joia fràgil que necessita la nostra cura.

A banda del nostre patrimoni cultural i històric, a l’agost també hi ha espai per al lleure, a Begues. Si mireu l’agenda trobareu les festes d’estiu de Begues Parc o les diverses activitats del CIPAG, a més del Mercat d’Oficis Artístics. Què més es pot demanar?

Tant si marxeu com si passeu l’agost a Begues, també us puc assegurar que a l’Ajuntament no aturem les màquines. Tot i la normal baixada de la intensitat, per a garantir també les vacances del personal municipal, els principals serveis segueixen actius perquè al setembre, a la represa de la quotidianitat, tot estigui a punt i la ciutadania torni a tenir a la plena disposició la seva administració de referència.

Gaudiu de l’agost. Gaudiu de les vacances.