Des de l’Ajuntament de Begues promovem una campanya destinada a donar suport al comerç local en un moment tan complex com l’actual

 

Si hagués d’enumerar quins són els elements que cohesionen un municipi, el vertebren i ens ajuden a estrènyer llaços, no tinc cap dubte que un dels primers que esmentaria seria el teixit comercial. Les botigues, bars, restaurants, proveïdors de serveis i demés amb els quals comptem als pobles ens ajuden a estimular la vida ciutadana, a potenciar la qualitat de vida, a crear ocupació i riquesa… en definitiva, a viure millor. De ben segur que cap de nosaltres pot imaginar-se vivint en una població sense establiments comercials de proximitat.

Però, més enllà del valor que suposen per al municipi pel simple fet d’existir és just que reconeguem també les moltes virtuts que ens ofereix el comerç de proximitat davant altres propostes comercials. A la botiga trobem especialització en el producte, un tracte proper i un ampli coneixement de les necessitats de la clientela. Ens coneixen i saben què podem necessitar millor que ningú altre.

És per tots aquests motius, que des de l’Ajuntament de Begues hem volgut convidar a tots els beguetans i beguetanes a donar suport al nostre comerç en un moment especialment complicat com l’actual a través d’una campanya com és “Comprant a Begues, tothom hi guanya”. La proposta us anima a comprar o a utilitzar serveis locals per a prendre part d’un sorteig de 10 vals de compra per valor de 100 €, entre altre premis per tal d’animar-vos a redescobrir els establiments que tenim més a prop i a donar-los el vostre suport.

La crisi sanitària que vivim, més enllà dels greus problemes que genera sobre la salut, també està posant en perill altres aspectes essencials per a la nostra societat. De la mateixa manera que ens esforcem per a vetllar per la vessant estrictament relacionada amb la malaltia, també hem de fer un esforç conjunt per a mantenir l’economia local en les millors condicions possibles.

Si en algun moment ha estat important que demostrem el nostre compromís amb els professionals i les professionals del nostre poble, és aquest. Tal i com diu l’eslògan de la campanya no podem oblidar que “comprant a Begues, tothom hi guanya”.