Malgrat la difícil situació actual, continuem avançant a bon ritme per tal de disposar properament d’aquest important equipament per a la gent gran

 

La construcció de l’edifici del Centre de Prestació de Serveis per a la Gent Gran es troba en la seva recta final. Tot i que això no suposarà la seva posada en marxa, ja que quedaran altres aspectes per resoldre com tramitacions o l’adquisició del mobiliari, sí que és una passa endavant doblement significativa. En primer lloc perquè ens apropa més a serveis llargament esperats al municipi que es satisfaran amb les dues unitats de convivència i el centre d’atenció diürna que hi trobarem.

Però també crec que és important destacar que una part important del procés de construcció s’està completant coincidint amb una pandèmia que ha canviat profundament el nostre dia a dia des de la seva arribada al març. No ha estat, ni és senzill a dia d’avui, mantenir la normalitat i continuar treballant en els principals objectius que ens havíem marcat abans de l’arribada de la COVID-19. En tot cas, tal i com hem explicat en altres ocasions, des de l’Ajuntament de Begues ens hem compromès a mantenir la lluita contra la malaltia sense renunciar als compromisos del mandat.

No puc negar que el Centre de Prestació de Serveis per a la Gent Gran és una de les actuacions de les que més orgullosa em sento. La posada en marxa d’aquest servei, amb una gestió que serà totalment pública, garantirà que els beguetans i beguetanes puguin continuar vivint al nostre poble amb les majors comoditats possible quan comencen a perdre la seva autonomia personal i que tindran un espai de referència en l’atenció a les necessitats que ens van sorgint a mesura que fem anys.

De ben segur que coincidireu en que és un salt prou important com perquè no hi renunciem per molt adverses que siguin les circumstàncies. Avui el tenim una mica més a prop.