Aquest mes de setembre torna a marcar un retorn a l’activitat d’una part destacable de propostes que tenen lloc al nostre municipi

Aquestes dates són tradicionalment dies per al retrobament amb les rutines i per a l’inici d’un nou curs. Segurament totes i tots estem plantejant-nos com omplirem els dies que han de venir, com seran les nostres setmanes i a què dedicarem el temps de lleure que tindrem a la nostra disposició. Un cop més us haig de convidar a mirar cap a tot el que el nostre municipi ens pot oferir.

A Begues podem trobar totes les eines necessàries per a gaudir d’una vida plena. El nostre municipi ens proposa una àmplia proposta de lleure i cultural, esportiva i associativa… en la qual estic segura que trobareu espais per a formar-vos i créixer personalment. Begues ha tingut sempre la vocació de ser molt més que un lloc en el qual residir. La nostra és una població que ha crescut i que ha evolucionat per a ser molt més.

Des de l’Ajuntament ens hem marcat en els darrers anys com a principal eix del nostre treball portar més enllà els nivells de qualitat de vida al municipi. Creiem que tenim tot el que es necessita per a viure amb el benestar d’un municipi petit sense haver de renunciar als serveis d’una ciutat. I en aquest marge ens movem per a desenvolupar les actuacions municipals necessàries.

En tot cas, per continuar avançant el que més anima i ens impulsa és comptar amb l’alè d’una ciutadania participativa i activa, com la que formem el conjunt de beguetans i beguetanes. Així que en aquest inici de curs us vull convidar a continuar esperonant-nos amb les vostres ganes, les vostres capacitats i el vostre interès. Teniu Begues a la vostra disposició, gaudiu de la població i de tot el que us proposa!