A Begues, aquest setembre torna el programa dedicat a donar a conèixer la varietat i quantitat de propostes del teixit associatiu

Un dels principals motors del nostre municipi són les seves entitats i associacions. La seva participació activa en el nostre dia a dia suposa un doble benefici. Per una banda, ens proporciona una activitat rica i variada en àmbits com l’esportiu, el cultural o la solidaritat. Però a més ens ajuda a vertebrar-nos com a societat, ja que el teixit associatiu és una font de relacions socials i personals que es construeixen al voltant de les seves propostes. Com a persona que ha viscut en primera persona dins d’entitats, us puc garantir que en elles és molt senzill enriquir-nos personalment i trobar amistats i relacions que ens acompanyin més enllà de la mateixa associació.

Per tal d’apropar tota aquesta riquesa a aquelles persones que encara no l’han pogut gaudir, la Taula d’Entitats, impulsada per l’Ajuntament de Begues i formada per diverses entitats del poble, va posar en marxa al juny un programa que tindrà continuïtat a partir del setembre i que ens convida a “visitar” les associacions per conèixer millor el treball que desenvolupen. El programa ens permet constatar in situ quines són les seves propostes i, si pensem que encaixen amb els nostres interessos, ens convida a prendre-hi part.

M’agradaria convidar-vos a que us hi apropeu. No tinc cap mena de dubte que al teixit associatiu beguetà també teniu el vostre espai. Sense anar més lluny podeu consultar al portal d’entitats del municipi la gran varietat d’activitats que despleguen. Ben segur que us sorprendrà.

Després del cop dur que va suposar per a l’activitat de les entitats l’arribada de la pandèmia, ens trobem davant d’una nova etapa molt més esperançadora. A les nostres mans està col·laborar per a impulsar-la i portar-la més enllà.