A partir de demà ens trobarem novament celebrant les festes de Nadal

 

Demà celebrem el Nadal. Més enllà de les nostres creences personals i religioses comencem uns dies en els que la solidaritat, la il·lusió dels infants i els propòsits de millora per a l’any que començarem són protagonistes. No crec que cap altre moment ens convidi d’una manera tan oberta a ser millors o, si més no, a esforçar-nos per ser-ho.

Oblidem-nos doncs de qualsevol tipus de prejudici que podeu tenir per aquestes dates. Digueu-li com us sembli millor. Gaudiu-les de la manera que us sembli més oportuna. Però no deixeu passar aquesta oportunitat de fer una mica més feliços als que ens envolten.

Avui és un dia per deixar enrere les nostres preocupacions, aquelles que a tots ens envolten en l’àmbit personal, familiar o professional. Donem-nos la treva d’aquestes dues setmanes que ens queden per endavant. Per ajudar-vos a que així sigui teniu a la vostra disposició el programa d’activitats que un any més prepara el consistori per commemorar aquestes festes.

Per la meva part només em resta que gaudim del que es el més essencial en aquesta vida, força salut en aquest any que encetarem. Si aquesta ens acompanya ja sabrem trobar la manera d’aconseguir la felicitat, el treball i l’amor. Rebeu doncs els millors desitjos en el meu nom i en el de totes les persones que formem l’Ajuntament de Begues per a l’any que començarem. El nostre dia a dia continuarà sent durant el 2016 fer-vos la vida al nostre municipi el més agradable possible.