La BeguesApp s’ha remodelat incorporant nous serveis per a facilitar-nos el dia a dia

 

Un dels objectius que mantenim de manera constant en la gestió de l’Ajuntament de Begues és fer-lo cada dia més proper i accessible. Som conscients que les innovacions tècniques que apareixen de manera constant ens ajuden a continuar impulsant ininterrompudament aquesta proximitat amb la ciutadania. Si ho pensem, avui en dia hem incorporat tota una sèrie d’hàbits que només 10 anys enrere semblaven impossibles. Realitzem gestions sense moure’ns de casa o a través dels mòbils, coneixem de manera immediata qualsevol novetat o incidència que ens afecti, amb un sol clic fem arribar missatges a través de les xarxes socials a persones i institucions que abans eren inaccessibles…

Fruit d’aquesta voluntat de no deixar d’aprofitar totes aquestes oportunitats que ens donen dia a dia les tecnologies, acabem de donar un nou impuls a la BeguesApp, l’aplicació per a dispositius mòbils. Aquesta incorpora nous serveis i noves funcionalitats que ens ajuden a notificar de manera més àgil una incidència en la via pública, a conèixer l’hora de pas estimada del bus o a donar avís de situacions d’emergència de manera més efectiva, entre altres qüestions. Avui podem portar al telèfon que guardem a la butxaca una part important i destacada de la informació i dels serveis del municipi i del mateix Ajuntament.

Aquest espai n’és un exemple d’aquesta voluntat de proximitat. Ara per ara qualsevol persona, es trobi on es trobi, pot contactar directament amb l’Alcaldia per fer arribar els seus comentaris, observacions o peticions. Mai havíem tingut tantes possibilitats i facilitats per entrar en contacte i establir diàleg amb l’administració i amb les persones que en som responsables.

M’agradaria que no deixeu passar aquestes oportunitats per a fer-ne ús. Independentment de l’increment del treball i de les responsabilitats que suposen per a les persones que estem a l’altra banda dels canals de comunicació, no tinc cap dubte en què són una passa essencial en el nostre creixement com a societat. Les portes estan més obertes del que han estat mai. Passeu!