Al llarg dels propers dies podrem gaudir de tota la tradició, les compres i les celebracions pròpies d’aquest període de l’any

 

Arriben unes de les dates més especials amb la celebració les festes de Nadal. Els propers dies venen carregats de trobades amb amics i familiars, de tradició, de cultura popular, de regals, de compres… És, sens dubte, un moment únic al llarg de l’any.

Des del nostre poble, un cop més, treballarem per tal d’ajudar a que siguin unes dates ben especials per a totes els beguetans i beguetanes. Des de l’enllumenat de Nadal a la Cavalcada de Reis hem posat i posarem part del nostre esforç i de la nostre il·lusió perquè tothom pugui gaudir del Nadal a Begues. Presentem d’aquesta manera una extensa programació en la qual trobareu des de la possibilitat de participar del Caga Tió a acomiadar l’any amb els vostres veïns i veïnes. Totes les edats i interessos tornaran a estar representats i, una vegada més, m’agradaria convidar-vos a que ho gaudiu en primera persona.

No em puc estar també de recordar que al llarg d’aquestes setmanes impulsem des de l’Ajuntament, de manera conjunta amb una cinquantena d’establiments, una campanya de promoció comercial que repartirà enguany 3.700 regals. Més enllà en tot cas dels premis, aquesta proposta és una gran excusa per a subratllar com d’important és tenir un comerç com el que tenim a la nostre vila: proper, especialitzat i divers. Al nostre poble podem trobar, i amb gran qualitat, tot el que podem necessitar en aquestes setmanes.

Finalment, m’agraria adreçar-me a tots i a totes per a desitjar-vos unes molt bones festes. Espero, de tot cor, que cada beguetà i beguetana pugui gaudir dels dies que han de venir amb les persones que més s’estimen i que siguin uns dies inoblidables i plens de joia. Posarem tot el que està a les nostres per a que així sigui.