L’equip de govern a l’Ajuntament de Begues fa públic quins són més de 70 projectes prioritaris per a l’actual legislatura

 

El darrer número de la revista municipal, El Butlletí de Begues, publicava en les seves pàgines el Projecte Municipal de Legislatura. En concret es tracta d’un document en el que reflectim, dividides per àrees, més de 70 actuacions que per a les persones que ocupem la responsabilitat del govern local són prioritàries en els propers quatre anys. Per nosaltres és important fer públic aquest projecte i que estigui a les mans de totes les persones que viuen a Begues. Ho és perquè volem dur a terme un treball transparent fins a l’últim extrem però també perquè creiem fermament que guanyar unes eleccions no suposa disposar d’un xec en blanc.

El treball d’un polític, com algú pot arribar a pensar, no s’acaba en el moment en el que finalitza el recompte de vots. Allò que hem dit durant la campanya ha d’esdevenir un compromís amb el ciutadà i, al llarg dels anys següents, s’ha de treballar de valent per acomplir amb les promeses fetes.

M’agradaria que consulteu aquest Projecte Municipal de Legislatura que trobareu aquí. Com podreu constatar en algunes qüestions ja estem assolint avenços significatius com són els casos del desplegament de la fibra òptica al 100% del municipi o com els primers contactes que hem iniciat amb la Generalitat i Red Eléctrica de España per valorar les diferents opcions “viables” relacionades amb les línies elèctriques que travessen el casc urbà, per esmentar dos exemples rellevants. Coneixent aquestes propostes podreu ser exigents amb la nostra tasca. Coneixent aquestes propostes podreu ser exigents amb la nostra tasca.

Per la meva part estic totalment convençuda de que hem de deixar enrere la concepció d’uns ajuntaments paternalistes que treballen d’esquenes a al ciutadà perquè a aquest se li pot fer difícil d’entendre tots els mecanismes de les administracions. La nostra població gaudeix d’un alt grau de maduresa democràtica i aquest fet, no només no ha d’espantar a ningú, sinó que ens ha d’ajudar a créixer cada dia.