Des de Begues tornem a sumar-nos un any més a La Marató de TV3 amb diferents activitats

 

El nostre és un poble on la solidaritat i la col·laboració estan molt presents al llarg de tot l’any. És habitual que des de diferents col•lectius i des de l’Ajuntament desenvolupem activitats destinades a donar suport a les persones que més ens necessiten. Els beguetans i les beguetanes responem habitualment, a més, a totes aquestes crides de manera massiva.

Una d’aquestes dates assenyalades és la celebració de La Marató de TV3 que aquest diumenge torna a animar-nos a fer les nostres aportacions que permetin millorar la qualitat de vida de molts milers de les persones que tenim més properes. Precisament aquest és un dels principals atractius de la proposta: amb la suma de moltes petites donacions podem contribuir de manera notable a canviar moltes vides.

Sense anar més lluny, la present edició d’aquesta activitat solidària de la televisió pública catalana se centra en la lluita contra les conegudes com a malalties minoritàries. Al voltant de 400.000 persones pateixen una d’aquestes afeccions a Catalunya. Dit d’una altra manera, 7 de cada 100 beguetans i beguetanes en pateixen una i, probablement una d’aquestes persones sigui un familiar nostre, un amic o amiga o, fins i tot, nosaltres. Té tot el sentit que posem de la nostra part per a que ajudem a totes aquestes persones a viure més i millor.

Com no pot ser d’una altra manera al llarg aquest diumenge Begues tornarà a posar-se al servei de La Marató amb una sèrie d’activitats amb la participació de les entitats del municipi que ens animen a fer les nostres aportacions. Estic segura que un cop més tots els veïns i veïnes demostrarem que els demés ens preocupen i que volem ajudar a fer de la nostra una societat millor i més solidària. No desaprofitem aquesta oportunitat. Ajudant als demés ens ajudem a nosaltres mateixos. Gràcies per la vostra solidaritat.