L’encesa de l’enllumenat nadalenc avui dona el tret de sortida al programa municipal per a la celebració d’aquestes festes

 

L’arribada del Nadal és un moment tan intens per a les famílies com ho és per als ajuntaments. En els dies que han de venir celebrarem a les nostres llars trobades amb família i amics i ens visitarem els uns als altres. I en paral·lel a tot el moviment que es generarà de portes endins, també gaudirem molt de portes enfora. Aquesta és una celebració tan privada com pública, tan familiar com participativa. Així, des de l’Ajuntament entenem que juguem un paper ben important per tal d’aconseguir que els nostres veïns i veïnes gaudeixin d’unes de les dates més especials de l’any.

Avui iniciem oficialment les activitats programades per a aquest Nadal amb l’encesa de llums, l’acte que celebrem a partir de les 18 h al passeig de l’Església si la pluja ho permet. Per davant ens esperen unes setmanes ben atrafegades però que esperem que tornin a portar molta felicitat i alegria.

Aquestes són dates en les quals promourem el comerç local conjuntament amb els establiments que participen d’una nova campanya de rasques; treballarem per fomentar la il·lusió dels més menuts amb activitats com l’arribada de l’Home dels Nassos o la tan esperada cavalcada dels Reis Mags; fomentarem el lleure amb activitats com la festa de Cap d’Any o ens retrobarem amb la nostra tradició fent cagar el Tió, entre moltes altres activitats. No podem oblidar que el Nadal té moltes vessants i cares: la part festiva, la tradicional, la comercial, la infantil… i que en totes elles s’espera la nostra participació.

Presentem una programació completa que estic segura que estarà a l’alçada del que esperem d’unes dates com aquestes. No em queda més que convidar-vos a comprovar-ho per vosaltres mateixos. Arriba el Nadal a Begues.