La millora de les dades sanitàries ens permetrà poder tornar a gaudir d’aquesta festa, tot i que adaptada a la realitat actual

 

Tot apunta que a mesura que deixem enrere la sisena onada de la pandèmia podrem tornar a recuperar algunes de les parts del nostre dia a dia que, fa aproximadament dos anys, vam haver d’aparcar. Aquest temps de convivència amb la COVID-19 ens ha ensenyat, en tot cas, que els canvis no es poden produir de manera brusca i que ens hem d’adaptar a la realitat de cada moment. Així arribem a les portes d’una celebració del Carnaval que tornarà a ser presencial, perquè així ho permeten les recomanacions sanitàries, però que s’adaptarà a un moment en el qual els contagis encara estan per sobre del que desitjaríem.

Gaudirem doncs d’una festa diürna per tal que es pugui realitzar amb comoditat a l’aire lliure i, així, a més de ser tan divertida com ha estat sempre al nostre municipi, serà també segura.

Com hem repetit, i no ens cansarem de repetir mentre duri aquesta situació excepcional, hem de saber gaudir d’aquests moments de parèntesi. Les celebracions, sempre que es duguin a terme en els marges que marquen les restriccions, són encara més necessàries que mai. Perquè a més d’ajudar-nos a trencar amb la rutina, ens conviden a recordar-nos l’alegria i el gaudi que ens mereixem. Tots i totes hem fet un esforç excepcional al llarg dels darrers mesos. Des de la responsabilitat social i personal hem encarat la malaltia i la crisi social i econòmica que l’han acompanyada. Tenim molt del que sentir-nos orgullosos i orgulloses.

Per aquests motius us torno a convidar, un any més, a participar del Carnaval: una festa que al nostre municipi ha estat sempre especial. Deslliurem-nos, ni que sigui per una estona, de les responsabilitats i convertim-nos en una altra persona. La festa ens espera.