Estic completament segura que la ciutadania de Begues respondrà massivament en aquesta nova jornada solidària. Perquè tots i totes sabem que la solidaritat és un valor essencial que pot transformar la vida d’una comunitat.

En alguna altra ocasió he dit amb orgull que la solidaritat i les mostres de cooperació formen part de l’ADN de Begues. Ho hem demostrat a bastament en activitats com la Marató de TV3, en els diversos projectes al municipi agermanat del Sauce, a Nicaragua, acollint persones refugiades de diverses parts del món o amb les afectades per l’ELA i les seves famílies. I, aquest diumenge, tornarem a bolcar la nostra solidaritat amb les persones amb esclerosi múltiple.

Com ja és habitual en els darrers anys, la piscina municipal descoberta serà l’escenari d’aquest esdeveniment organitzat per la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) i al qual a Begues hi donem tot el suport. A partir de dos quarts d’onze del matí es podrà accedir a la piscina i gaudir de les diverses activitats i actuacions que han organitzat entitats locals com el Grup Sardanista, la Coral Montau, els Timbalers i FitBegues. A més, es podrà adquirir el marxandatge de la campanya i contribuir-hi econòmicament.

Estic completament segura que la ciutadania de Begues respondrà massivament en aquesta nova jornada solidària. Perquè tots i totes sabem que la solidaritat és un valor essencial que pot transformar la vida d’una comunitat. La solidaritat és un element clau per al benestar i la cohesió social. Quan els veïns i les veïnes de Begues ens convertim en persones solidàries i ens donem suport mútuament, s’obren portes a un món de possibilitats i s’encoratja una convivència més harmoniosa.

En una comunitat com la nostra, de poc més de set mil habitants, les relacions entre nosaltres és més íntima i personal. Coneixem els nostres veïns, compartim experiències i vivències, i aquesta proximitat crea una oportunitat per a la solidaritat. És més fàcil trobar persones disposades a oferir una mà amiga, tal com hem vist no fa pas gaire temps, durant els mesos més durs de la pandèmia de covid.

Si alguna cosa bona ens va deixar la pandèmia, aquesta va ser el reforçament del nostre sentiment de suport i comunitat. Contagiem-nos de solidaritat. Diumenge, tots i totes a mullar-nos per l’esclerosi!