Cal posar de rellevància el treball que desenvolupa la ràdio local per tal de dinamitzar i promoure la vida associativa i cultural al municipi

 

Al nostre poble comptem amb una gran quantitat de fonts d’informació, especialment si ho comparem amb d’altres municipis de dimensions similars a la nostra. Des de l’Ajuntament entenem que els diferents mitjans i canals de comunicació dels què disposem es complementen i ens ofereixen diferents maneres de promoure el diàleg i d’informar. Entre totes aquestes avui m’agradaria aturar-me un moment per parlar sobre Ràdio Begues (radiobegues.cat).

Al llarg dels darrers temps la ràdio ha rebut un impuls gràcies a diferents actuacions com han estat la realització de tallers, el trasllat al Petit Casal o el seu establiment com a servei municipal. Després de tot aquest treball crec que podem afirmar que l’emissora ha assolit una major estabilitat i s’ha refermat en la vida social i entre el ventall de mitjans de comunicació dels què disposem.

M’agradaria destacar el paper que ha assumit Ràdio Begues com a agent dinamitzador de la vida associativa i cultural. En primer lloc els seus micròfons serveixen per tal de formar i iniciar en el món de la ràdio i de la comunicació en general a bona part de les persones que s’hi posen davant. Però, a més, en els seus continguts tenen un pes especial els principals actes que tenen a veure amb la vida social del municipi com, sense anar gaire lluny, vam poder comprovar amb la seva programació en directe durant la diada de Sant Jordi.

Ràdio Begues és d’aquesta manera un espai amb moltes cares ja que aplega en un únic projecte actualitat, voluntariat i vida cultural i associativa. M’agradaria convidar-vos a seguir el projecte i a participar-hi, com a oients i com a part activa dels seus continguts. A la ràdio escoltem, sens dubte, la veu del nostre poble.