Les jornades d’activació demostren que quan la gent es reuneix, quan es col·labora i es comparteixen idees, es poden aconseguir grans coses.

Aquest dissabte serem testimonis d’un nou exemple de col·laboració i treball conjunt de les entitats de Begues. La casa de colònies Can Rigol serà l’escenari d’una nova Jornada d’Entitats, un esdeveniment fruit d’una iniciativa de l’Ajuntament per treballar braç a braç en el desenvolupament de les necessitats de les entitats locals.

Des de l’any 2018, quan es va fer la primera d’aquestes jornades, les entitats de Begues s’han anat trobant regularment per compartir formes de treballar i establir sinergies, obrir espais de debat i dur a terme dinàmiques de treball amb l’objectiu de detectar mancances i aprofitar les oportunitats.

Aquestes jornades suposen un pas més respecte a les trobades que al llarg de l’any es fan a la Taula d’Entitats, l’òrgan estable de participació ciutadana de la xarxa associativa local. Tant la Taula d’Entitats com la jornada de dissabte posen de manifest la voluntat de les entitats d’unir-se i reforçar el sentiment de pertinença a un poble.

És realment inspirador veure com les nostres entitats treballen incansablement per millorar Begues. Les jornades d’activació demostren que quan la gent es reuneix, quan es col·labora i es comparteixen idees, es poden aconseguir grans coses.

Estic orgullosa d’aquesta comunitat tan activa i compromesa, que continua reforçant el teixit social de Begues i fomenta una convivència basada en la col·laboració, la solidaritat i el respecte mutu. A totes les entitats, moltes gràcies i que gaudiu d’una gran jornada.