Els resultats de les eleccions municipals ens refermen en la feina feta a l’ajuntament i en la que plantegem per als propers quatre anys

 

Més enllà de les enquestes, de les opinions puntuals o dels plens municipals, el veritable examen per als representants polítics són les eleccions. El vot és l’eina que tenim per a expressar la nostra satisfacció amb el treball realitzat i la nostra preferència pel que s’ha de dur a terme en els propers anys.

Aquest passat diumenge els beguetans i beguetanes van dir la seva sobre el seu ajuntament i ho feien renovant, encara amb més força que fa quatre anys, la seva confiança en el projecte de Junts per Catalunya. Com a cap visible del govern al consistori en la passada legislatura, no puc evitar sentir-me molt satisfeta i agraïda perquè majoritàriament els nostres veïns i veïnes ens hagin donat aquest suport. Al cap i a la fi, quan una persona decideix dedicar una part de la seu temps al servei públic, ho fa amb l’esperança de millorar la vida de les persones que ens envolten. Els resultats dels comicis em fan pensar que són moltes persones les que pensen que ha estat així.

I el que encara és més engrescador, els vots rebuts ens fan refermar-nos en la idea de que el projecte que hem presentat en campanya per a la nova legislatura ha il·lusionat a un bon nombre de beguetans i beguetanes tant com ens il·lusiona a nosaltres.

El proper dia 15 de juny es constituirà l’Ajuntament en una sessió en la que puc anunciar que aspiro a ser reelegida alcaldessa per a poder donar resposta a la confiança majoritària que se’ns ha atorgat. M’agradaria també aprofitar aquest espai per a donar ja la benvinguda a tots els nous regidors i regidores que conformaran el ple municipal. Ens esperen quatre anys apassionants per endavant en els que, més enllà de les diferències ideològiques, estic segura que tots i totes farem de Begues i de la nostra estima pel nostre poble el principal motor per al treball municipal. No oblidem que el nostre objectiu és el mateix.

Finalment voldria destacar l’alta participació registrada que arribava al 70,88 %, 9 punts per sobre de les anteriors eleccions municipals. Més enllà dels resultats, és una satisfacció per a totes les persones que hem format part dels comicis veure els nivells d’implicació de la ciutadania amb el seu poble. Aquesta és la millor garantia de que el futur de Begues el decidirem entre tots i totes.