Demà, dia de Sant Sebastià, comença la Festa Major d’Hivern, amb un cap de setmana farcit d’activitats tradicionals, culturals, lúdiques i esportives. Que la gaudiu!

Demà, 20 de gener, dia de Sant Sebastià, comença la Festa Major d’Hivern de Begues. Com bé sabeu, es tracta d’un dels esdeveniments que més ens caracteritzen com a poble. Perquè en ella es materialitza l’esperit del nostre passat com a municipi, de costums compartits arreu del país, del record ancestral perpetuat en tradicions com la benedicció del pa.

La Festa Major d’Hivern és la germana petita de la de l’estiu, però amb una personalitat pròpia i diferenciada. Una personalitat on la cultura popular pren protagonisme amb actes com el correfoc, la cercavila o la sardinada. Una activitat, aquesta darrera, que em fa especial il·lusió perquè la recuperem després de tres anys de no poder fer-la per culpa, primer del mal temps, i després de la pandèmia.

Així, aquesta Festa Major d’Hivern és també la festa de la represa de la normalitat, quan ens podrem abraçar, tocar i gaudir plegats d’unes activitats que també (i no podia ser d’una altra manera) compten amb la participació de les entitats locals, les quals formen la veritable ànima de la vida social i cultural de Begues. Sense elles ni sense les persones que les fan possibles, aquesta no seria el que és.

Per aquest motiu, us vull convidar a gaudir de totes les activitats programades i que tots i totes ens omplim d’orgull de formar part d’aquest poble especial i singular. Bona Festa Major d’Hivern!