Els resultats de les eleccions del 24 de maig són un vistiplau a les fites assolides, però també una aposta per un projecte de futur.

 

Llegir els resultats d’unes eleccions únicament en clau de nombre de regidors i acords de govern és, des del meu punt de vista, una lectura excessivament superficial. Els comicis celebrats aquest diumenge també han de ser interpretats necessàriament com a una consulta al ciutadà sobre el que ha succeït al llarg dels passats quatre anys i sobre el que vol que succeeixi en els propers. Si més no aquesta seria una manera constructiva de sospesar les xifres que ens deixen.

Personalment no puc més que sentir-me enormement satisfeta i, no ho puc amagar, també profundament compromesa amb el futur del municipi. Per una banda sento la satisfacció de constatar el reconeixement ciutadà a la feina feta a través d’un important creixement dels vots obtinguts per al projecte que represento. Si no existís una percepció positiva al treball municipal de la passada legislatura, difícilment s’hauria aconseguit aquest suport. Han estat uns anys difícils, tant per Begues com per al conjunt de municipis. És habitual que en les èpoques de crisi els governs perdin més fàcilment la confiança de la ciutadania. El fet de que aquest no hagi estat el cas em fa valorar doblement els resultats assolits.

Però més enllà de sentir que hem acomplert amb el que reclamava la ciutadania de Begues, ens esperona el sentiment de confiança en el projecte de futur que esperem poder desenvolupar des d’aquest ajuntament. Confio plenament en que el conjunt de representants municipals sabrem estar a l’alçada del que la població ens ha demanat a través de les urnes. Si més no, aquesta és la meva primera voluntat.

Ara per ara puc anunciar que ens trobem plantejant una ronda de contactes amb aquelles forces amb les que compartim un model de poble similar i un compromís nacional seriós. Com a alcaldessa i com a primera representant de la llista més votada us puc garantir que, com en l’anterior legislatura, és per a mi una prioritat aplegar un equip de govern que sigui àmpliament representatiu de la voluntat popular, que garanteixi la major estabilitat institucional possible i que coincideixi amb els principals projectes que hem plantejat per a la nova legislatura.

Gràcies per la confiança que m’heu atorgat. Em comprometo a fer tot el que estigui a les meves mans per a ser-ne mereixedora.