Divendres passat vam guardonar una representació de tot allò que ens fa especial com a poble: la nostra cultura, la nostra solidaritat, l’esport, el jovent, l’emprenedoria local, les entitats i, el que crec que és més important, el nostre patrimoni humà.

Divendres de la setmana passada vam tornar a viure una gala de lliurament dels Premis Ànima Beguetana, uns guardons amb els quals volem reconèixer la tasca impagable que persones i entitats de Begues fan per la difusió del nom del nostre poble i dels seus valors.

En aquesta tercera edició dels Premis, el Teatre El Goula es va tornar a omplir d’emoció, de records i, sobretot, de la joia que ens fa a tots i a totes reconèixer públicament la bona feina que fan les persones i les entitats del municipi. No puc amagar que són uns premis que em fan molt feliç.

En primer lloc, perquè, com ja vaig dir durant la gala, un esdeveniment com aquest és una de les millors excuses per trobar-nos i compartir l’amor i l’afecte que sentim per Begues i la seva gent.

En segon lloc, perquè és una manera col·lectiva de donar les gràcies a aquelles persones i entitats que, amb el seu esforç, porten el nom de Begues arreu o bé s’han convertit en un exemple a seguir per a tothom.

Així, divendres passat vam guardonar una representació de tot allò que ens fa especial com a poble: la nostra cultura, la nostra solidaritat, l’esport, el jovent, l’emprenedoria local, les entitats i, el que crec que és més important, el nostre patrimoni humà.

Gràcies, doncs, a tots i a totes, per ser models de bones persones, de bones entitats i de bons col·lectius. Per portar el nom de Begues ben alt, sigui al llarg de cent anys, com el CF Begues, o a les muntanyes del món, com la Clàudia Urrea. Gràcies per la valentia emprenedora de la Tresa Vendrell, pels riures que ens ha arrencat el Quico sobre els escenaris, per la solidaritat desinteressada dels voluntaris i voluntàries de Càritas i als Bombers Voluntaris, per ser-hi sempre que se’ls necessita. I amb un record ben especial per al Marcel Casanovas, i el nostre agraïment per endolcir-nos el temps que va ser entre nosaltres.

A tots aquells i aquelles que ens hi vau acompanyar, gràcies per donar suport a una gala que s’ha consolidat plenament en els cors de la gent i que, any rere any, és esperada amb il·lusió. Gràcies a tothom per contribuir a fer de Begues un poble orgullós de la seva gent i de la seva empenta.