La iniciativa popular, amb el suport municipal, continua sent el motor de bona part de la nostra vida social

 

No fa tants dies que s’apagaven els focs artificials de la Festa Major i el proper 15 d’agost podrem gaudir d’una nova celebració, en aquest cas, la festa major del barri de Begues Parc. És una celebració que organitza aquest nucli, però novament el conjunt del municipi està convidat a prendre-hi part. Sens dubte serà la millor excusa per trencar la rutina i gaudir de la companyia dels nostres veïns i veïnes.

Més enllà de la festa en sí, voldria avui destacar el paper que desenvolupa la iniciativa de les persones que viuen a la nostra població en l’organització d’una part destacable de les activitats que conformen la vida social de Begues. No és habitual que un municipi de les nostres característiques,pugui disposar d’una agenda al llarg de l’any tan rica culturalment, tan activa en les propostes solidàries i tan plena de propostes lúdiques.

Per tal que així sigui és imprescindible que, com en el nostre cas, existeixin moltes persones que vulguin participar, organitzar i comprometre’s amb la resta de beguetans i beguetanes. Davant la realitat de que comptem amb aquest important recurs, des de l’Ajuntament ens hem implicat al llarg dels anys donant suport a aquesta capacitat que té la nostra gent per empènyer i estirar de tants i tants projectes.

L’Ajuntament té unes limitacions, de la mateixa manera que els col·lectius veïnals també les tenen. Precisament per això, considero que és tan necessària la col·laboració entre consistori i entitats locals; es tracta d’una unió que ens permet arribar a propostes que, per si sols, no ens seria possible abastar. Junts, i entre tots, som més forts.

Aprofito l’avinentesa per animar-vos a participar en aquesta festa i a gaudir de cadascuna de les activitats programades. És una nova oportunitat que ens ofereix Begues per gaudir del nostre municipi, dels seus carrers i de la seva gent.