Tot i les dificultats del moment, continuem avançant en qüestions fonamentals per a Begues com el centre de prestació de serveis de la gent gran o la retirada de les línies l’alta tensió

 

Des del primer moment d’aquesta crisi sanitària ens hem esforçat per aconseguir que la lluita contra la pandèmia i els seus efectes no ens absorbís com a administració. L’Ajuntament de Begues ha treballat per evitar contagis i per donar suport als sectors més afectats per la COVID-19 i ho ha fet sense perdre de vista la nostra voluntat de continuar desenvolupant-nos com a municipi. Aquests dies hem tingut dos exemples propers en el temps amb la reunió mantinguda amb el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, i la trobada amb el director general d’Energia, Mines i Seguretat Industrial, Manel Torrent.

La trobada amb el conseller ens permetia posar a sobre de la taula els avenços fets per a la posada en marxa del Centre de Prestació de Serveis per a la Gent Gran. El Homrani mostrava una bona acollida del projecte i del model de gestió per a aquest espai que ens permetrà disposar de dues unitats de convivència i d’un centre d’atenció diürna que garanteixin el benestar dels nostres avis i àvies. Pas a pas, cada dia tenim una mica més propera la seva posada en marxa.

Pel que fa a la reunió amb el Manel Torrent, vam tenir la possibilitat d’exposar-li sobre el terreny la voluntat municipal de fer desaparèixer l’alta tensió de l’avinguda de la Mediterrània. Aquest és un procés especialment llarg i complex en el qual treballem amb insistència des de la passada legislatura. Estic convençuda que ens trobem en un moment clau per tal d’aconseguir compromisos ferms i avenços significatius per la qual cosa no volem que, ni tan sols la pandèmia, ens desviï de continuar treballant en aquest sentit.

Haig de reconèixer que és un sobreesforç per a l’Ajuntament mantenir-nos actius en la lluita contra la crisi sanitària sense perdre de vista els interessos que tenim com a municipi. Però som ambiciosos i no volem renunciar a res. Per sobre de la pandèmia, continuem perseguint els nostres principals objectius.